Meny

LUNCH v 24. 160 SEK INKL KAFFE

MÅNDAG
Tjärad grissida, brynt smör, sotad potatis och purjolök

TISDAG
Torsk mousseline, dillpotatis och sherry beurre blanc

ONSDAG
Steak Tartare

TORSDAG
Coq au vin

FREDAG
Stängt – midsommarafton

LÖRDAG
Moules frites

SÖNDAG
Croque Monsieur

VECKANS VEG
Brynt blomkål, morot/chili puré, pumpakärnor och brynt smör.

VECKANS SALLAD
Kyckling, sallad från bondekocken, gräslöksolja, tomater, brioche krutonger och åkerböna.

LE SNACKS

Ostron

Brioche med ramslökscréme      

Croquettes de frommage

Ost- och chark

Oscietra caviar med iskall vodka

50kr/st

95

110

150

750

FÖRRÄTTER

Boquerones med toast och citron

Hamachi med gurka och grangrädde     

Grishuvudterrine med picklad gurka

Sparris med Sandefjordsås

Löjromstoast

140

170

165

195

250

HUVUDRÄTTER

Sallad Niçoise med oliver och makrill 

Risotto med grön sparris

Gös med dillpotatis och tjärat brynt smör

Entrecote, karamelliserad grädde, pommes

205

245

295

325

EFTERRÄTTER

Madeleines St John

Jordgubbar med libbsticka och vit choklad

French toast med kardemummaglass

60

135

140

SIDES

Mer bröd!

Husets sallad

Pommes frites med riven ost

Dillpotatis

40

60

60

75

TILL DE SMÅ

Hamburgare med pommes

Biff med brynt smörskum

140

175

BARMENY

Oliver

Ost- och chark

Hamburgare med pommes

Löjromstoast

50

145

170

250