LUNCH FRÅN 11.30-14:00
LUNCH v 24. 160 SEK INKL KAFFE
MÅNDAG
Tjärad grissida, brynt smör, sotad potatis och purjolök
TISDAG
Torsk mousseline, dillpotatis och sherry beurre blanc
ONSDAG
Steak Tartare
TORSDAG
Coq au vin
FREDAG
Stängt – midsommarafton
LÖRDAG
Moules frites
SÖNDAG
Croque Monsieur
VECKANS VEG
Brynt blomkål, morot/chili puré, pumpakärnor och brynt smör.
VECKANS SALLAD
Kyckling, sallad från bondekocken, gräslöksolja, tomater, brioche krutonger och åkerböna.
Meny kl 17-22
LE SNACKS
Ostron
Brioche med ramslökscréme
Croquettes de frommage
Ost- och chark
Oscietra caviar med iskall vodka
50kr/st
95
110
150
750
FÖRRÄTTER
Boquerones med toast och citron
Hamachi med gurka och grangrädde
Grishuvudterrine med picklad gurka
Sparris med Sandefjordsås
Löjromstoast
140
170
165
195
250
HUVUDRÄTTER
Sallad Niçoise med oliver och makrill
Risotto med grön sparris
Gös med dillpotatis och tjärat brynt smör
Entrecote, karamelliserad grädde, pommes
205
245
295
325
EFTERRÄTTER
Madeleines St John
Jordgubbar med libbsticka och vit choklad
French toast med kardemummaglass
60
135
140
SIDES
Mer bröd!
Husets sallad
Pommes frites med riven ost
Dillpotatis
40
60
60
75
TILL DE SMÅ
Hamburgare med pommes
Biff med brynt smörskum
140
175
BARMENY
Oliver
Ost- och chark
Hamburgare med pommes
Löjromstoast
50
145
170
250